Je huis laten schilderen

scroll down

Is je huis toe aan een schilderbeurt? Maar hoe vindt je een betrouwbare schilder die jouw huis op korte termijn kan schilderen? Door mee te doen aan ZRVCS ben je verzekerd dat jouw huis wordt geschilderd door een vakschilder.

buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Voor het buitenschilderwerk gebruiken de vakschilders uitsluitend professionele verf van Sikkens. Daarmee ben je verzekerd van één van de verfen die extreem lang mooi blijft en heb je gegarandeerd jarenlang geen omkijken naar het schilderwerk.

binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is altijd een gedoe. Je moet de spullen weghalen en er komt toch iemand bij je thuis over de vloer. ZRVCS weet dat en zorgt er voor dat de vakschilder aandacht heeft voor een mooi resultaat. We doen dat met de beste schilders en de beste kwaliteit binnenverf. Na een zorgvuldige selectie hebben we gekozen voor Sikkens.

herken schilderwerk

Herken een goede offerte

Wil jij je huis laten schilderen? Let dan niet alleen op de prijs, maar ook op wat het schildersbedrijf je voor dat bedrag biedt. Hoe uitgebreider de schilder zijn werkzaamheden toelicht in de offerte, hoe minder kans op misverstanden.

De Voordelen

gekwalificeerde schilders

Beste schilders

De schilders zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en getraind.

topkwaliteit verf

Beste verf

De klus wordt uitsluitend gedaan met kwaliteits verf van Sikkens.

controle door expert

Controle door een expert

De expert controleert het schilderwerk nadat de schilder klaar is.

6 jaar garantie

Verlengde garantie

Je bent 100% verzekerd voor herstel binnen de voorwaarden.

Meer weten

Wil je weten wat het kost om je huis te laten schilderen?

Bereken je klus