Over ons

scroll down

ZRVCS is de schakel tussen de schilder en de consument. Zo garanderen wij schilderwerken zonder zorgen. We maken gebruik van technologie en echte kwaliteitsverf om mensen te bieden wat ze willen, wanneer ze dat willen. Zo leveren we het beste resultaat.

buitenschilderwerk

Ons verhaal

In 2014 kwamen de oprichters erachter dat het moeilijk is om voor een goede prijs een goede schilder te vinden. Wat begon als een applicatie om een offerte aan te vragen, heeft zich ontwikkeld tot een platform waarbij jij met 1 druk op de knop met de beste verf, garantie en service aan de slag kan gaan.

binnenschilderwerk

Ons team

Wij zijn een groep gedreven professionals. Met de passie om onze klanten te helpen in hun zoektocht naar het beste schilderresultaat. We begeleiden zowel de consument als de schilder om de juiste producten te kiezen en om zo het verwachte resultaat te bereiken. Waarom moeilijk doen, als het ook gemakkelijk kan?

herken schilderwerk
Je weet waar je aan toe bent dankzij heldere afspraken, controle van de werkzaamheden en het vertrouwen in de schilders, zelfs als je weg bent.

Bernard Claessens 32 jaar

Kwaliteit schilderwerk voor een mooie prijs: 25% goedkoper dan de vorige keer! En de offerte kon ik eenvoudig online aanvragen.

Bram Van Handenhoven 43 jaar

Goed advies gekregen van het schildersbedrijf, uitvoering precies en vakkundig gedaan door aardige mensen, ben helemaal tevreden met het eindresultaat.

Ann Willems 36 jaar

Zeer solide gewerkt en netjes opgeleverd. Zijn er erg blij mee.

Guy de Koene 54 jaar

binnenschilderwerk

Onze partners

Op basis van de prijs en kwaliteit hebben we gekozen om te werken met de producten van Sikkens. Een internationaal erkend merk. Zo ben je zeker van een duurzaam, straf en glansrijk resultaat.

Wil je de kostprijs weten om je huis te laten schilderen?

Bereken de kostprijs